Bent u een trotse inwoner van Beuningen en bezit u een elektrisch voertuig? Bij Laadpalencentrum begrijpen we uw behoefte aan een betrouwbare en handige laadoplossing in uw eigen stad. Wij zijn er om u te helpen bij het installeren van een hoogwaardige laadpaal recht voor uw deur! Als een toonaangevende specialist in laadinfrastructuur in Beuningen en omgeving, zijn we er trots op dat we bijdragen aan de groei van duurzame mobiliteit in onze prachtige stad. Met onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen we u voorzien van een op maat gemaakte laadoplossing die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met de installatie van een hoogwaardige laadpaal bij uw woning in Beuningen. Of u nu in het bruisende stadscentrum, een rustige buitenwijk of ergens daartussenin woont, wij zorgen voor een probleemloze en efficiënte laadervaring. Onze laadpalen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Bij Laadpalencentrum Beuningen streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom bieden we u als inwoner van Beuningen de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Vul gewoon het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en een passende offerte op maat te bieden.

Wacht niet langer en maak als inwoner van Beuningen een bewuste keuze voor duurzaamheid. Investeer in een laadpaal voor uw elektrische voertuig en draag bij aan een groenere toekomst voor onze prachtige stad Nijmegen.

ONTVANG GRATIS OFFERTE

Portfolio

Ontdek ons indrukwekkende portfolio van succesvolle laadpaalinstallaties in Beuningen en laat u inspireren door de foto’s van prachtig geïntegreerde laadpalen bij woningen van tevreden klanten. Bekijk hoe onze hoogwaardige installaties de esthetiek van de omgeving versterken en bijdragen aan de groei van duurzame mobiliteit in onze geliefde stad. Krijg een glimp van de mogelijkheden en laat u overtuigen door de kwaliteit en vakmanschap die wij bij Laadpalencentrum Beuningen bieden.

BEKIJK GEHELE PORTFOLIO

VEELGESTELDE VRAGEN

Om een laadpunt te installeren sluiten we op de meterkast een aparte installatieautomaat en aardlekschakelaar aan om de veiligheid te waarborgen. De kabel naar het laadpunt moet dik genoeg zijn om langdurig een grote hoeveelheid vermogen te kunnen leveren zonder oververhitting. Naast de voedingskabel moet het laadpunt ook verbonden worden met internet, via een internetkabel, wifi of simkaart. Voor de beste verbinding wordt aangeraden om een internetkabel te gebruiken. Optioneel kan Dynamic Load Balancing worden toegepast, waarbij de slimme meter wordt uitgelezen of een aparte meter wordt geïnstalleerd. Indien gewenst kunnen we van te voren bij u langs komen om te kijken wat er nodig is voor de installatie van een laadpaal. We zullen de meterkast inspecteren en de geschiktheid van de slimme meter voor smart charging controleren.

Dynamic Load Balancing, ook wel bekend als ‘smart charging’, past de laadsnelheid van de auto aan op de beschikbare stroomcapaciteit in uw woning op dat moment. Wanneer er weinig stroom wordt verbruikt in uw woning, laadt de auto snel op en wanneer er meer stroom wordt gevraagd in uw woning, vertraagt de laadsnelheid om overbelasting te voorkomen. Zo kan de auto optimaal worden opgeladen zonder dat er extra stroomcapaciteit nodig is. Ook voorkomt dit dat u de wasmachine niet kun aanzetten of niet elektrisch kunt koken omdat de auto aan de laadpaal staat.

Om Dynamic Load Balancing toe te passen, moet het stroomverbruik gemeten worden en worden gecommuniceerd naar de laadpaal. Vaak kan dit gerealiseerd worden door een koppeling te maken tussen het laadpunt  en een geschikte slimme meter. Indien er geen geschikte slimme meter aanwezig is, kan deze worden vervangen of kan de stroom worden gemeten met een aparte meter.

Het is belangrijk om te beseffen dat zonnepanelen alleen overdag energie opwekken. Dit betekent dat als u overdag niet thuis bent, uw auto niet kan worden opgeladen met zonne-energie. Omdat doorgaans energie nog niet word opgeslagen, leveren de zonnepanelen automatisch terug aan het net. Bovendien kan het zijn dat de energie die overdag wordt opgewekt niet voldoende is om uw auto volledig op te laden, waardoor u mogelijk toch afhankelijk bent van energie uit het net. Wanneer de hoeveelheid energie die wordt opgewekt hoger is dan het energieverbruik in het gebouw, wordt er energie terug geleverd aan het net. Echter, als het energieverbruik inclusief het opladen van de auto hoger is dan de opgewekte energie, wordt er geen energie terug geleverd. In dat geval moet er extra energie uit het net worden gehaald om de auto op te laden.

Meer veelgestelde vragen

Blog